Find vej: Forside » Artikler » Nyt Battlecross X10 bider godt i sandet

Nyt Battlecross X10 bider godt i sandet

Lagt på auto356.dk den 13-10-2016 af Automaster


MX-dæk testet af de professionelle er nu tilgængeligt for alle kørere!Med lanceringen af det nye Battlecross X10 til brug i sandet terræn er Bridgestone’s nye generation af MX-dæk komplet. Battlecross X10 har et avanceret, nyt slidbanedesign og øget blokdeformation, så kørere får en stærkere trækkraft, bedre selvrensning af dæk og bedre sideværts kontrol ved kørsel på alle slags sandede underlag.

Det nye dæk er udviklet og testet af topkørere på MX-banerne. Med det nye dækdesign i Bridgestone’s Battlecross-sortiment kan alle kørere – fra mestre til nybegyndere – nu få en højere ydelse på sandede underlag.

Mere deformation, mere trækkraft
Nøglen til X10´s uovertrufne trækkraft er blokdeformation. Det nye mønster har mindre langsgående stivhed i dets centrale del. Det giver en større blokdeformation under rotation, så blokkenes kanter får mere greb. Samtidig forbedrer det dækkets evne til selvrensning, fordi dækket giver sig og frigiver sand, der er opsamlet mellem blokkene.

Sammenlignet med forgængerne M101/M102 har Battlecross X10 betydeligt stærkere trækkraft på sandede underlag og bedre greb og stabilitet på baghjulet.

X10 fuldender Bridgestone’s nye Battlecross-generation, som udover X10 består af X20 til bløde underlag, X30 til medium underlag og X40 til de hårde baner, så MX-entusiaster på alle niveauer har et fuldt program af top-præsterende MX-dæk til alle forhold.

Battlecross X10 til sand fås i Europa fra april 2017, først i dimensionerne 80/100-21 til forhjul samt 100/90-19 og 110/90-19 til baghjul.