Find vej: Forside » Artikler » Jacon Biler åbner salgskontor i København

Jacon Biler åbner salgskontor i København

Lagt på auto356.dk den 23-08-2017 af Automaster


For at være endnu tættere på vores nuværende og nye sjællandske kunder har vi valgt at åbne et salgskontor på Sluseholmen 2, København SV, den 1. september 2017.Jacon Biler blev etableret i 1996 af Finn Jacobsen og Thomas Conradsen. Med afsæt i virksomhedens bilhus i Fredericia, der samtidig tæller showroom med 120-150 brugte premium-biler og topmoderne værksted, servicerer Jacon Biler kunder i hele Danmark.

Fredericia, Hamborg, København
”For 12 år siden etablerede Jacon Biler et indkøbskontor i Hamborg med et lokalt team. Teamet skulle sikre, at de rigtige biler, med det helt rigtige udstyr, blev indkøbt til konkurrencedygtige priser. Og som en del af den fortsatte udvikling har vi nu valgt at etablere et salgskontor i København den 1. september 2017,” fortæller Thomas Conradsen.

Baggrunden for at åbne salgskontoret i København er et ønske om at være helt tæt på nuværende og nye sjællandske kunder. I København vil salgskontoret i første omgang have fast åbningstid hver tirsdag og onsdag, hvor man kan møde Finn Jacobsen eller Thomas Conradsen. Her vil man således få den samme kompetente rådgivning som i Fredericia.

Tæt kundedialog
”Tæt dialog og ærlig rådgivning er en vigtig del af Jacon Bilers DNA. Da mange af vores kunder har en travl hverdag, og vi har en stor kundekreds, som er bosættende på Sjælland, i og omkring København, er det naturligt for os at være tilstede der,” forklarer Thomas Conradsen og uddyber: ”Vi mener samtidig, at der er plads til os og ikke mindst den måde, vi gør tingene på.”

Gennemprøvet koncept
Essensen af Jacon Bilers koncept er brugte 2-3 år gamle premium-biler fra Tyskland med lavt kilometertal og det helt rigtige udstyr, der enten leveres direkte fra bilhuset i Fredericia, hvor der altid er 120-150 biler på lager, eller hentes hjem, ud fra kundens specifikke ønsker og behov.

Alle biler bliver top klargjorte på Jacon Bilers eget værksted og sælges altid med den helt rigtige finansiering. Og netop finansieringen, typisk leasing, spiller en afgørende rolle i Jacon Bilers koncept. Jacon Biler var blandt de første til at tilbyde leasing af brugte biler – og som en af de eneste udbydere på markedet står Jacon Biler altid inde for restværdien på bilerne.

Leasing uden overraskelser
”Vi tilbyder operationel leasing på alle vores biler. Det betyder, at vi står for scrapværdien, og dermed er der ingen uforudsete økonomiske overraskelser, når en leasingaftale udløber,” fortæller Finn Jacobsen og fortsætter: ”Leasingmarkedet er uoverskueligt for mange bilkøbere, men sådan er det ikke hos Jacon Biler, hvor kunderne kan udnytte fordelene ved leasing uden at have bekymringerne omkring bilens restværdi, når leasingaftalen udløber efter 12, 24 eller 36 måneder”.

Vi glæder os til at møde jer på Sluseholmen 2, 2450 København SV. fra september - ellers kommer vi til jer.