Find vej: Forside » Hillerød » MC Hjørnet Nordsjælland ApS

MC Hjørnet Nordsjælland ApS

Krakasvej 9
3400 Hillerød

Telefon:
48796600
Hjemmeside:
http://mchns.dk
Juridisk navn:
MC Hjørnet Nordsjælland ApS
Branche:
Autoreparationsværksteder mv.
Firma oprettet:


Beskrivelse af MC Hjørnet Nordsjælland ApS

MC Hjørnet Nordsjælland tilbyder reparation og salg af motorcykler og sælger udstyr og dele til motorcyklisten, der har høje forventninger til kvalitet. Forretningen og værkstedet har eksisteret siden 1975, og den dag i dag står deres professionelle medarbejdere stadig klar til at yde deres bedste service for kunder i Nordsjælland, København og resten af Sjælland.

I butikken finder du et bredt udvalg af motorcykler og alt nødvendigt udstyr til turen på motorcykel. De har et bredt sortiment af motorcykeludstyr som støvler og handsker. Desuden er det altid muligt at købe reservedele i høj kvalitet. Hos MC Hjørnet Nordsjælland er de uafhængige af mellemleverandører, og de har kun samarbejde med producenter, der tilbyder kvalitetsudstyr. Det betyder, at prisen på deres produkter er fordelagtige for deres kunder.

Er du på udkig efter et værksted nær København, er turen til MC Hjørnet i Nordsjælland hele turen værd. Du er altid velkommen til at kontakte dem for spørgsmål vedrørende deres ydelser og produkter. Du kan ringe til dem på 48 79 66 00 eller via mail til info@mchns.dk. På hjemmesiden www.mchns.dk kan du se deres store udvalg af motorcykeltilbehør.

MC Hjørnet Nordsjælland ApS
Krakasvej 9
3400 Hillerød
48 79 66 00

Anmeldelse af MC Hjørnet Nordsjælland ApS

Ingen anmeldelser fundet


Har du opdateringer til MC Hjørnet Nordsjælland ApS - klik her.

3296 brugere har fundet nyttige oplysninger på denne side.