Find vej: Forside » Liseleje » Cramers auto

Cramers auto

Møllevangsvej 1
3360 Liseleje

Telefon:
22315566
Fax:
Cramers auto
Hjemmeside:
http://cramersauto.dk/
Juridisk navn:
Cramers auto
Ejer af Cramers auto:
Torben Cramer
Branche:
Autoreparationsværksteder mv.
Firma oprettet:


Beskrivelse af Cramers auto

Cramers Auto er et kvalitetsbevidst autoværksted beliggende i Liseleje i Nordsjælland. I værkstedet står kompetente medarbejdere klar til at foretage reparationer og service på alle biltyper.

Hos Cramers Auto kan de stå for de fleste opgaver lige fra pæreskift og bilsyn til totalrenoveringer og motoroptimeringer. Deres mål er at bidrage med kvalitetsbevidste løsninger i et prisleje hvor alle kan være med. For at kunne levere en service ud over det sædvanlige udvikler de sig hele tiden fagligt og reparerer kun med reservedele, der matcher eller er bedre end kundens nuværende.

Har din bil behov for autoservice eller reparation, sætter autoværkstedet Cramers Auto i Nordsjælland en ære i at hjælpe sine kunder med den bedste løsning. Du er til hver en tid velkommen til at kontakte autoværkstedet hvis du har spørgsmål eller gerne vil have et uforpligtende tilbud. Du kan ringe telefonisk på 22 31 55 66 eller via mail på cramersauto@hotmail.com. Vil du gerne læse mere om deres ydelser, kan du besøge deres hjemmeside www.cramersauto.dk.


Cramers Auto
Møllevangsvej 1
3360 Liseleje
22 31 55 56

Anmeldelse af Cramers auto

Ingen anmeldelser fundet


Har du opdateringer til Cramers auto - klik her.

3317 brugere har fundet nyttige oplysninger på denne side.