Find vej: Forside » Viborg » Intopit ApS

Intopit ApS

Farvervej 1, st. tv.
8800 Viborg

Telefon:
69145888
Hjemmeside:
www.intopit.dk
Juridisk navn:
Intopit ApS
Branche:
Udlejning og leasing af biler og lette motorkøretøjer
Firma oprettet:


Beskrivelse af Intopit ApS

Er det tid til udskifte den gamle firmabil med en ny? Intopit er landets eneste fri og uafhængige autopartnerkæde, der kan tilbyde én samlet løsning inden for leasing, leje, salg og skade- og værkstedservice. Intopit tilbyder altså alle tænkelige ydelser i forbindelse med erhversleasing.

Intopit har et helt specielt system til leje og erhvervsleasing. Vi opkræver nemlig intet etableringsgebyr, og derudover har vi ingen bindingsperiode. Vi kalder vores løsning “leasing all inclusive”, idet pakken omfatter gratis levering af bilen, mulighed for at skifte til en anden bilgruppe, vejhjælp, værkedsservice m.m..

Udover leasing uden udbetaling sælger vi også nye og brugte vare- og personbiler. Og får du bilproblemer, kan du altid køre ind til Intopits over 120 forskellige autoværkteder rundtomkring i landet.

Er du interesseret i mere information om vores leasing af firmabiler, er du velkommen til kontakte os på telefon +45 69 14 58 88 eller via mail mail@intopit.dk. Du finder Intopit i Viborg, på Farvervej 1, men vi servicerer kunder i hele landet. Skal vi også hjælpe dig med din erhvervsleasing?

Anmeldelse af Intopit ApS

Ingen anmeldelser fundet


Har du opdateringer til Intopit ApS - klik her.

2520 brugere har fundet nyttige oplysninger på denne side.