Find vej: Forside » Artikler » Værksted med højkvalitetsudstyr fra FLEX1ONE

Værksted med højkvalitetsudstyr fra FLEX1ONE

Lagt på auto356.dk den 26-03-2014 af Automaster

image description
Forza Leasing A/S indretter eksklusivt værksted i Hillerød.
Forza Leasing A/S har stor succes med leasing af eksklusive, brugte biler, og 1. marts åbnede virksomheden et ganske særligt værksted ved domicilet på Frejasvej 23A i Hillerød.
- Vi har hidtil manglet et dansk værksted, der til fulde lever op til den eksklusive og professionelle standard, vi efterspørger til klargøring og service på vore biler, ikke mindst Audi, BMW, Mercedes og VW. Derfor har vi indrettet vores eget værksted, som er bemandet med højt kvalificeret mandskab og indrettet med det bedste og nyeste udstyr fra blandt andet den danske virksomhed FLEX1ONE A/S, fortæller Lasse Frost, partner i Forza Leasing.

Unikt udstyr fra FLEX1ONE

Værkstedet har sin helt egen eksklusive standard. Indretningen er holdt i sort og gråt – farverne i Forza Leasings logo – og selv lifte, dækmaskiner og andet udstyr er sprøjtelakeret i logoets farver. FLEX1ONE A/S, som sælger dækmaskiner, autolifte og værktøj til dæk- og autobranchen samt lagerinventar til alle brancher, har leveret en stor del af udstyret til værkstedet. 3D XL sporingsapparatet fra John Bean, Sice S68 afbalanceringsapparatet samt dækmaskinen Sice S48 er dæk- og hjuludstyr i en klasse for sig. Og de 2 Herrmann inground lifte – også fra FLEX1ONE - giver værkstedet yderligere et kvalitetsløft. I ”bundtilstand” er disse lifte helt i gulvplan, og det gør det muligt at få også de meget lave bilmærker som Ferrari på liften.

Også kundens værksted

- Vores værkfører har stor erfaring inden for reparation af Audi, BMW, Mercedes, VW og Ferrari, og med en værkstedsindretning i særklasse er vi gearet til at servicere vore biler på højeste professionelle plan. Det gælder både tjek af nye biler til Forza Leasing og tjek af biler, vi får retur fra kunderne. Desuden får kunderne mulighed for at få serviceret deres biler hos os til en fornuftig pris i leasingperioden. Det giver samtidig os en god mulighed for følge bilens værksteds-historik, påpeger Lasse Frost.
Forza Leasing A/S har en årelang erfaring i autobranchen og kan ud over privat-, erhverv og splitleasing tilbyde andre finansieringsprodukter, herunder import af nye og brugte biler samt eksport af biler som allerede er indregistreret i Danmark. Virksomheden flyttede i foråret 2013 til nyt domicil på Frejasvej 23A i Hillerød. En unik placering tæt på Hillerød by, industri samt Hillerød Bilby - og ikke mindst tæt på Hillerød Motorvejen.